Kettlebell vagy Girya

Címkék: kettlebell mit

2010.03.22. 16:22

Reggeli edzés időpontok: Szerda-Péntek 6.30-7.30
Esti edzés időpontok:
 Kedd-Csütörtök 20.00-21.00.
Edző: Kendi Géza RKC Instruktor (06-70-948-8822, kendi_geza@freemail.hu)

A Kettlebell (orosz nevén Girya) az elmúlt években a funkcionális edzés egyik alapeszköze lett.

Pavel Tsatsouline, aki a a szovjet speciális erők erőnléti oktatója volt, majd a Kettlebell edzések amerikai elindítója, kidolgozta oktatási  és instruktori programját, amelynek az RKC (Russian Kettlebell Challenge) nevet adta. 

A kettlebell nagyszerűségéről így ír www.kettlebell.hu:

"Nagyszerűsége éppen egyszerűségében rejlik, aki valaha próbálta már tudja, hogy az egyik legjobb eszköz és módszer az állóképesség és az erő növelésére. Fontos azonban megérteni, hogy a Kettlebell nem más mint egy eszköz, amely mögött egy korszerű és tudományosan felépített rendszer áll, az RKC. Az RKC filozófiája szerint a Kettlebell edzés a következőkhöz segíti használóját: egészség, kiváló fizikai képességek, jó kinézet. Sajnos manapság a sorrend felborult, és az elsődleges az izmos testalkat lett. Ez a Kettlebell edzés természetes hozadéka és nem elsőrendű célja."

MIvel az eszköz szakszerűtlen használata balesetveszélyes, termünkben a kettlebell foglalkozások képzett RKC instruktor irányításával zajlanak.

Érdeklődni lehet a következő mail címen: harmatakos@rogbiiskolak.hu

Első csoportunk:

A bejegyzés trackback címe:

https://bulldognaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr161859898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása