Csapatunk benevezett a 2011. évi Crossfit Games-re, és várja a versenyezni vágyókat!

Az idei évben az első fordulót - a Hungarian Cross Challenge-hez hasonlóan- on-line formában kell teljesíteni. A versenyzőknek hat héten keresztül kell hetente egy-egy videót beküldeni a Crossfit HQ-nak a kiírt feladatokról és a hat feladatsor eredmény alapján derül ki, ki az a 60 női és 60 férfi, illetve 30 csapat, akik a Régiós döntőre elutazhatnak. Az Európai Régió döntője 2011. június 3-5 kerül megrendezésre, a végső döntő Los Angelesben lesz július 29-31.

A Testakadémia örömmel látja a csatlakozni vágyókat, ehhez csak regisztrálni kell a Games honlapján (a nevezési díj 5$), majd csapatként bejelölni a Testakademia Hungary-t. Innentől kezdve "csak" a kiírt feladatsorok teljesítése a feladat. A versenyen mindenkit várunk, hiszen a csapatból a legjobb 3 női és férfi eredmény számít a versenybe, tehát az eredményen rontani senki nem tud, csak segít a többieknek, bármilyen is az eredménye! A feladatsorok felvételét, vágását és a Crosssfit HQ-hoz való eljuttatását a termünk vállalja.

Várjuk azokat a versenyzőket is, akik nem edzenek velünk, de a közös versenyzés érdekelné őket!

Információ: harmatakos@rogbiiskolak.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://bulldognaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr492724200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása