Vasárnap Csapat Ob 2. forduló!!!!

Címkék: hcc

2011.03.03. 13:02

9:00-tól Érden a Testakadémia Black küzd meg az Alcatraz csapatával, ami sokak szerint egy előrehozott döntőnek felel meg. Az Alcatraz csapata hiresen erős, itt versenyez Magyarország legjobb crossfittese Kovács Lacee (HCC 2010. I. helyezett), Szebenyi Csilla (HCC 2010. női I. helyezett), de a többiek is között komoly sport tapasztalattal rendelkező versennyzők vannak (Ungvári Zoltán, Zombori Lajos, Kókai Nagy Ferenc). Az Alcatraz az 1. fordulóban 14-1 pontaránnyal jutott túl a Testakadémia 2. számú csapatán, de a Testakadémia Black, már nehezebb dió lesz. A csapat tagjai: Misicak Zoltán (HCC 2010. II. helyezett), Sulyok Dávid (HCC 2010. V. helyezett), Tóth Tamás (HCC 2010. IV. helyezett), Tóth Gábor és Bodor Julianna.
 
Délután 14:00-tól az Alsóházi döntőért küzdenek meg ugyancsak Érden a Testakadémia Orange és a 100% csapata. Nagyon szoros küzdelem várható ebben a fontos csatában, hiszen mindkét csapat szeretné megszerezni az 5. helyért járó trófeát!
 
Mindenkit szeretettel várunk a rendezvényen!
 
Kapcsolodó információk: http://hungarian-cross-challenge.blog.hu/ 

A bejegyzés trackback címe:

https://bulldognaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr442706945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása