Megjelentek a Crossfit Csapat VB alapinformációi. Ezek szerint minden hétvégén egy-egy feladatsort kell beküldeni videón és a terem legjobb 3 női és férfi versenyzőjének az eredménye számít bele a versenybe. A Testakadémia is indul a versenyen, így várjuk az érdeklődőket!

Mit kell vállalnom?

- Minél több vasárnapi WOD-ra eljönni és kihozni magadból a maximumot!
- Jelentkezni a Facebookon vagy a harmatakos@rogbiiskolak.hu mail címen!

De én pesti, fehérvári, bajai, stb. vagyok! Így is mehet?

- Ha minden igaz, mehet, csak annyi a lényeg, hogy vasárnaponként közösen edzünk, versenyzünk!

Mibe kerül ez nekem?

- 2500 Ft-t kell befizetned  az egész versenyre, ezért kapsz egy versenypólót, frissítőket és természetesen versenyezhetsz, amit mi rögzítünk és intézzük a szervezőkkel a részleteket.

Indulhatok egyéniben is?

- Az alapinfók nem tartalmaznak egyértelmű utalást az egyéni és a csapatverseny ilyen jellegű kapcsolatáról. Infó később!

De én béna vagyok!

- A Cf-ben nem lehetsz béna, hiszen magaddal versenyzel és magad legyőzöd (ugye?)! Ha elindulsz, mindegy milyen az eredményed segítesz a csapatnak és jót versenyzel!

 

pontosítás később, részletek itt:

http://games.crossfit.com/blog/2011/01/get-your-team,1017/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://bulldognaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr582620076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása