Asztalitenisz, azaz a Pingpong

Címkék: mit

2010.02.11. 17:04

Játéklehetőség

Asztalitenisz-termünkben -két asztalon- folyamatos játéklehetőséget biztosítunk az érdeklődőknek. Havonta egyszer amatőr asztalitenisz bajnokságokat rendezünk.

Nyitvatartás: H-P 7.00-9.00 és 14.00-21.00, Sz-V 8.00-21.00

További információ: harmatakos@rogbiiskolak.hu, 06-30-58-38-066

 

 

A pingpong, olyan mint a foci - mindenki ért hozzá!

Előnye, hogy baráti társaságok mellett fiúk-lányok, anyák-apák, sőt teljes családok együtt sportolhatnak. Szinte nincs életkori megkötés.

 A szabályok egyszerűek:

"Az asztalitenisz (más néven pingpong) egy labdajáték amelyben kettő vagy négy játékos üt egy labdát egymás közt ütőkkel. A játékot egy asztalon játsszák, amelyet háló választ ketté.A játék szervával indul (a kezdő játékos úgy üti meg a labdát, hogy az előbb a saját, majd az ellenfél térfelén is lepattanjon, az ellenfélnek már "csak" át kell ütnie a másik térfélre a labdát, ezt követően a szerváló játékosnak is hasonló a feladata.A pontot (ezentúl: poént) az a játékos éri el, aki utoljára tette át szabályos ütőfelülettel a labdát." (forrás. wikipedia.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://bulldognaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr131749840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása